AgroStratéga | Tanácsadók | Referenciák | Blog | Hírlevél | Kapcsolat | Letöltések | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat
 
Tanácsadók


 
Pólya Árpád 1970-ben született. Mérnök és közgazdász, szakterülete a marketing, az üzleti
tervezés, a mezőgazdaság és a növényvédelem. A keszthelyi Pannon Egyetemen szerzett
agrárkémikus-agrármérnöki diplomát, majd tanulmányait pénzügyi, később marketing-szakirányon
folytatta a Pécsi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán.

Közel másfél évtizedet dolgozott hazai és nemzetközi cégeknél, értékesítési, illetve marketingterületen.
Munkája során vezetési feladatokat látott el a közép-európai régió magyar és külföldi piacain.

Társaival együtt 2004-ben alapította az Ötlethíd Gazdaságfejlesztő, Mérnöki és Oktatási Tanácsadó,
Szolgáltató Kft.-t, ahol vezetési és marketing-tanácsadással, valamint üzleti tervezéssel foglalkozik. A cég ügyvezetője.

Projektvezetői és tanácsadói munkája során gyakorlatot szerzett mind a termékek, mind a szolgáltatások értékesítése és marketingje terén. Tapasztalatai elsősorban a szervezeti piacról származnak. Rendszeres kapcsolatot tart fenn az agrárium szereplőivel, az ágazat beszállítóival és vevőivel egyaránt.

A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara tagja, annak megalakulása óta. Több mint 25 éve tagja a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek.

Nős, feleségével és kisfiával Budapesten él. Szabadidejében kirándul, búvárkodik vagy síel, továbbá szőlészettel és borászattal foglalkozik.
     
  Varanka Mariann 1968-ban született. Az Oxford Open University BCM végzettségét szerezte meg üzleti menedzsmentből, szakterülete a marketing, a stratégiai tervezés és a kommunikáció. Tanulmányokat folytatott ügyviteli, reklám-, médiatervezési, piackutatási és vezetéselméleti területeken, angol és magyar nyelven egyaránt.

Közel egy évtizedet tevékenykedett marketingterületen, nemzetközi cégeknél, multikulturális környezetben. Ezt követően a reklámszakmában helyezkedett el, ahol főként nemzetközi ügyfeleknek, illetve azok hazai képviseleteinek dolgozott; a kreatív munka mellett stratégiai és kommunikációs tanácsadással foglalkozott.

A B2B Communications Kreatív és Kommunikációs Ügynökség Kft.-t 2001-ben alapította családi vállalkozásként, ahol vezetési, marketing- és kommunikációs tanácsadással, valamint üzleti tervezéssel foglalkozik. A cég ügyvezetője.

Projektvezetőként és tanácsadóként gyakorlatot szerzett a termékek és a szolgáltatások marketingje terén, mind a szervezeti, mind a fogyasztói piacon. Ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik az FMCG-marketing, valamint a piackutatások, a sales promotion és a PR területén is. Felkérésre többször tartott szakmai előadásokat konferenciákon, valamint moderátorként részt vett nemzetközi szervezetfejlesztési projektben is.

Dunakeszin él. Szabadidejében kertészkedik, olvas vagy teniszezik, továbbá élénken foglalkozik a gasztronómiával.
Professzionális stratégiai tanácsadás a hazai agráriumban működő vállalkozások számára a marketing, a kommunikáció, a PR és a piackutatás területén.

Az AgroStratéga márkát két tapasztalt tanácsadó alapította 2009-ben, azzal a céllal, hogy professzionális stratégiai tanácsadással segítsék a hazai agráriumban működő vállalkozásokat a piaci versenyben.

Erősségünk, hogy a marketing és az üzleti tervezés mellett otthonosan mozgunk a mezőgazdaság számos szakterületén is, így gyorsan átlátjuk partnereink helyzetét, megértjük igényeiket és működő megoldásokat dolgozunk ki a felmerült problémákra.

Velünk megnyeri a játszmát.

Olvasom a szakmai blogot! >>

Feliratkozom az ingyenes hírlevélre! >>

Kapcsolatba lépek a tanácsadókkal! >>


Az AgroStratéga elkötelezett az innováció és a társadalmi szerepvállalás iránt, ezért lett Az Év Agrárembere díj Agrárkutatás kategóriájának támogatója 2016-ban, a Kertészet kategória támogatója pedig 2017-ben.
     
 
 
copyright © AgroStratéga -  Minden jog fenntartva.