AgroStratéga | Tanácsadók | Referenciák | Blog | Hírlevél | Kapcsolat | Letöltések | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat
 
Ne maradjon le az AgroStratéga hasznos
tanácsairól, letölthető tanulmányairól és érdekes híreiről!

A regisztrációs űrlap kitöltése után Ön ingyen hozzájuthat
a Hogyan készítsünk működő üzleti tervet? című
gyakorlati útmutatónk első részéhez!

 
A regisztráció ingyenes.
 

Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
*Kérjük, hogy minden csillaggal jelölt cellát töltsön ki!

Az AgroStratéga weboldalán kezdeményezett feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blog értesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással Ön kijelenti, hogyaz Ön által megadott e-mail cím üzleti használatú, lévén, hogy weboldalunk információi csak vállalkozásoknak szólnak, és kizárólag ilyen érdeklődésre tarthatnak számot. Jelen feliratkozásával kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy az AgroStratéga weboldalak bármelyikétől elektronikus leveleket fogadjon, amelyek bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás egyetlen kattintással megszüntethető bármelyik AgroStratéga által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.
Professzionális stratégiai tanácsadás a hazai agráriumban működő vállalkozások számára a marketing, a kommunikáció, a PR és a piackutatás területén.

Az AgroStratéga márkát két tapasztalt tanácsadó alapította 2009-ben, azzal a céllal, hogy professzionális stratégiai tanácsadással segítsék a hazai agráriumban működő vállalkozásokat a piaci versenyben.

Erősségünk, hogy a marketing és az üzleti tervezés mellett otthonosan mozgunk a mezőgazdaság számos szakterületén is, így gyorsan átlátjuk partnereink helyzetét, megértjük igényeiket és működő megoldásokat dolgozunk ki a felmerült problémákra.

Velünk megnyeri a játszmát.

Olvasom a szakmai blogot! >>

Feliratkozom az ingyenes hírlevélre! >>

Kapcsolatba lépek a tanácsadókkal! >>


Az AgroStratéga elkötelezett az innováció és a társadalmi szerepvállalás iránt, ezért lett Az Év Agrárembere díj Agrárkutatás kategóriájának támogatója 2016-ban, a Kertészet kategória támogatója pedig 2017-ben.
     
 
 
copyright © AgroStratéga -  Minden jog fenntartva.